Sagaklubben

Bästa SAGA medlemmar!

Vilken fantastisk rivstart vi i styrelsen haft sedan årsmötet! Vi har startar många efterfrågade nyheter och fått fin respons från er medlemmar, både via Facebook och personliga mejl tack, de gör oss glada! Den efterlängtade ommöbleringen av hemsidan börjar närma sig sitt slut, vilket känns otroligt tillfredsställande. Största tacket någonsin går till Minna Borelli, som har hjälpt oss på ett professionellt och engagerat sätt med detta, allt enligt våra önskemål och behov, mejlen oss emellan har varit många…

Vårt första online seminarie med temat “EL ombord” har genomförts, och även det har fått mycket positiv respons. Det är också glädjande att flera personer har hört av sig med önskemål inför en fortsättning. Det visar att vi är på rätt väg och att det finns ett intresse bland er medlemmar.

Det planeras för mottagande av några Västkustbåtar i centrala Stockholm i juli, kommunikation med de gästande båtarna pågår och jag ser fram emot att träffa dem alla i min egen hemmahamn Navis.

Nu kommer vi i styrelsen med gott samvete att själva unna oss lite välförtjänt semester från styrelsearbetet. Nu njuter vi av båtlivet i sommar och samlar energi inför höstens fortsatta arbete.

Vi i styrelsen önskar nu alla er medlemmar en fantastisk sommar på vattnet, var rädda om er, kom ihåg flytvästar och fartbegränsningar!

Det finns inget bättre än sommar, båtar och vatten!

-Kerstin Stake-Nilsson, ordförande

Lämna ett svar