Sagaklubben

Carlanders Båtvarv

– Etablerat 1947 – 

Sedan ett decennium tillbaka är vi stolta representanter för SAGA Boats AS i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade SAGA-båtar samt tillbehör som kapell och mycket mer.

Vi marknadsför SAGA-båtar på de stora båtmässorna i Göteborg, Älvsjö, Marstrand och Gustavsberg. Vi ser fram emot att välkomna er till vår monter för att visa upp SAGA-båtarna. Om ni behöver tillbehör till er SAGA-båt tar vi gärna med och levererar dem direkt på mässan.

Service på varvet i Munkedal

På vårt varv i Munkedal erbjuder vi gästplatser i vår marina. Vi hjälper gärna till med att utrusta er båt och rekommenderar kombinationen med vinterförvaring i någon av våra uppvärmda båthallar för bästa service och underhåll.

Nyhet: Saga 355

Vi är glada att meddela att SAGA kommer med en ny modell, SAGA 355, som vi hoppas kan lanseras inför den kommande säsongen. Denna imponerande båt är drygt 10 meter lång och har en walkaround-design med breda skarndäck. Modellen är utrustad med dörrar både akterut och vid förar- och passagerarplats, samt motor monterad på axeln, vilket garanterar en bekväm och pålitlig bobåt, likt tidigare modeller.

Kontakta oss på Carlanders Båtvarv

Vi ser fram emot att hjälpa er med era båtbehov!